Artes

Over artes

Over Artes Group

Een boegbeeld op vlak van burgerlijke bouwkunde, gebouwen, waterwerken en restauratie. Dat is Artes Group.

Artes Depret, Artes Roegiers, Artes TWT en Artes Woudenberg, één voor één gekende aannemingsbedrijven met hun eigen specialisaties en bekwaamheden, vormen de fundamenten van de groep. De synergie tussen deze zusterbedrijven maakt Artes Group tot een ideale partner voor al uw bouwprojecten. Niet alleen is Artes Group met haar geografische spreiding vertegenwoordigd in heel België; de wisselwerking op vlak van kennis, ervaring, personeel en materieel vormen bovendien een enorme meerwaarde voor alle stakeholders.

Bovendien heeft Artes Group ook kennis van projectontwikkeling. Naast Artes Projects heeft Artes Group er sinds februari 2013 een extra troef bij binnen deze specialisatie: CAAAP. CAAAP zal als dochterbedrijf van de Artes Group verder uitgebouwd worden.
Als laatste onder Artes Group hebben we Artes Prefab. Deze speler zorgt voor de interne productie van prefabbeton en maakt daarmee Artes Group helemaal compleet.

Als zelfstandige groep met een solide structuur staat Artes Group voor een totale jaarlijkse omzet van 301 miljoen euro (2017). Meer dan 600 gemotiveerde en competente medewerkers zijn onze bouwstenen.
Het aandeelhouderschap is volledig in Belgische handen met een significante participatie voor het management.

Enkele waarden van Artes Group…

- Kwaliteit: Het resultaat staat steeds centraal, met oog voor veiligheid en respect voor alle stakeholders én met oog voor het budget.
- Flexibiliteit: ARTES-GROUP is een dynamische onderneming; reageren op een veranderende omgeving en steeds op zoek gaan naar vernieuwende oplossingen voor nieuwe uitdagingen is onze sterkte.
- Klantgerichtheid: De klant staat bij ARTES-GROUP steeds voorop. Constructief samenwerken en meedenken met de klant is essentieel.
- Passie: Al onze werknemers zijn ondernemers; gedrevenheid en passie toont zich in alles wat we doen.

Artes Group in België

Geschiedenis

Enkele mijlpalen uit de geschiedenis van de Artes GroupGeschiedenis

dotOcean

imageArtes Group is medeaandeelhouder van dotOcean, een hightechbedrijf gespecialiseerd in innovatieve onderwaterinstrumenten en -sensoren voor de maritieme en offshore-wereld.

REBO

imageArtes Group heeft een deelname in REBO, Renewable Energy Base Ostend, een terminal in de voorhaven van Oostende voor het bouwen en onderhouden van windmolenparken op zee.